Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ivrateq/public_html/gestor/php/funcions.php on line 11
IVRATEQ - Enhancing Virtualization
Virtualització d
Virtualització d'Escriptoris
Amb les solucions VDI (Virtual Desktop Infrastructure) s'aconsegueix reduir els costos de la infraestructura de punts de treball i millorar-ne la flexibilitat, movilitat i administració.

Consolidació de Servidors
Consolidació de Servidors
b
  
Disposem d'una gamma de solucions pràctiques, ràpides i eficients per les problemàtiques més comunes dels departaments de IT per tot tipus d'empreses i organitzacions, orientades a oferir resultats visibles de manera immediata
Oferim als nostres clients serveis especialitzats que van des de la consultoria i l'anàlisi fins a l'execució de projectes IT complexos, amb tècnics altament qualificats i certificats pels principals partners de solucions TI empresarials.
El nostre portfoli de productes es basa en una idea fonamental: "distribuir productes pioners per a clients pioners". Disposem d'acords amb els principals partners de productes d'infraestructura IT empresarial.
Posem a la vostra dispoció informació complementària i detallada dels nostres productes, serveis, casos d'èxit i tota mena de recursos que pensem poden ser útils per als responsables de TI.


Mapa del Site


Contacta

c. Primer de Maig, 6 - 5
08242 Manresa (Barcelona)

Tel. +34 93 380 20 20
Fax +34 93 380 20 21


Ivrateq, S.A.

© 2018 Ivrateq, S.A.
Tots els drets reservats.

Política de Privacitat
Condicions Legals


Site: grafficants.com